Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش منابع رسمی پاکستان، «زلمای خلیلزاد» امروز در اسلام‌آباد با «عمران‌خان» دیدار و طرفین پیرامون آخرین تحولات افغانستان و لزوم تسریع در روند صلح این کشور گفت وگو کردند.

این دیدار همزمان با استقبال دولت پاکستان از بیانیه مشترک در پایان مذاکرات بین الافغانی در دوحه صورت گرفت که اسلام‌آباد برگزاری نشست دو روزه مذاکراتی میان هیات کابل و گروه طالبان را یک پیشرفت مثبت عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دفتر نخست وزیری پاکستان با صدور بیانیه‌ای به نقل از سخنان عمران‌خان در دیدار نماینده ویژه آمریکا اعلام کرد: نخست وزیرپاکستان تلاش‌های سازنده این کشور برای تسهیل روند صلح افغانستان جتهت دستیابی به یک توافق سیاسی فراگیر و گسترده با هدف پایان دادن به درگیری‌های طولانی مدت در این کشور همسایه را برجسته کرد.

وی گفت که تشدید درگیری و بی‌ثباتی در افغانستان به نفع پاکستان نیست زیرا این امر منجر به چالش‌های جدی برای اسلام‌آباد در زمینه‌های امنیتی و هجوم پناهندگان می‌شود این درحالی است که صلح پایدار در افغانستان روزنه‌های جدیدی به سوی ارتباطات اقتصادی در منطقه باز می‌کند.

عمران‌خان یادآور شد که بحران افغانستان هیچ راه حل نظامی ندارد. همچنین تحمیل یک دولت با زور به حل منازعه منجر نمی‌شود و تنها یک توافق با مذاکره باعث ایجاد صلح و ثبات پایدار در افغانستان خواهد شد.

وی با تاکید مجدد بر حمایت مداوم پاکستان از افغانستان صلح آمیز، با ثبات و متحد، افزود: امنیت در مرزهای غربی به نفع خود پاکستان است و ما صادقانه درپی همکاری نزدیک با ایالات متحده و سایر کشورهای مربوطه برای صلح هستیم.

نخست وزیر پاکستان بر لزوم انعطاف پذیری و تعامل معنادار همه طرف‌های افغانستانی با یکدیگر تأکید کرد.

وی با یادآوری اظهارات خود در کنفرانس آسیای میانه و جنوبی در تاشکند گفت که برای همسایگان افغانستان و کشورهای منطقه مهم است که به طور سازنده با یکدیگر برای یک حل و فصل سیاسی پایدار در افغانستان همکاری کنند.

وزارت امور خارجه پاکستان نیز ساعاتی پیش با استقبال از بیانیه پایان مذاکرات دو روزه دولت افغانستان و گروه طالبان در دوحه ابراز امیدواری کرد که رویکرد معنی دار تمامی ذی نفعان تا رسیدن به یک راهکار پایدار ادامه یابد و با جلوگیری از نقش عناصر خرابکار، زمینه برای برقراری صلح پایدار در افغانستاب فراهم شود.

311311

کد خبر 1536882

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: عمران خان افغانستان عمران خان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۴۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه عمران ملل متحد: بازسازی غزه ۸۰ سال طول می‌کشد

سازمان برنامه عمران ملل متحد در گزارشی گفت که کار بازسازی غزه ممکن است تا قرن بعدی به طول انجامد و حداقل ۴۰ الی ۵۰ میلیارد دلار هزینه دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سازمان برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد یا برنامه عمران ملل متحد (UNDP)، به عنوان یکی از شاخه‌های اصلی سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که اگر بازسازی غزه همانند جنگ‌های سابق انجام شود، تا 80 سال طول خواهد کشید و تا قرن بعدی ادامه خواهد یافت.

این سازمان گفت در صورتی که مصالح لازم به سرعت وارد غزه شود و کار بازسازی با سرعت پیش برود، می‌توان امیدوار بود که این کار تا سال 2040 به اتمام برسد.آمار شوکه‌کننده از تجاوزات اشغالگران به بخش کار و اقتصاد غزه در این گزارش همچنین آمده است که بازسازی غزه حداقل 40 الی 50 میلیارد دلار هزینه دارد و علاوه بر این تبعات اجتماعی و اقتصادی جنگ چندین نسل را درگیر خود کرده و دهها سال طول خواهد کشید.

به گفته این نهاد وابسته به سازمان ملل، برای بازسازی غزه باید 37 میلیون تن آوار ساختمان‌ها جا‌به‌جا شود که 300 کیلوگرم برای هر متر مبع می‌شود و این در حالی است که به دلیل وجود بمب‌ها و مواد منفجره عمل نکرده، کار آواربرداری با خطرات زیادی همراه است.

در این راستا دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه روز گذشته در گزارشی درباره آمار خسارت‌هایی که جنگ وحشیانه رژیم اشغالگر به غزه وارد کرده است اعلام کرد که مجموعه خسارات اولیه مستقیم تجاوزات اشغالگران علیه نوار غزه از 7 اکتبر 2023 تاکنون بالغ بر 33 میلیارد دلار بوده است.

در ادامه این گزارش آمده است که رژیم اشغالگر همچنین 15 بخش مربوط به کار و زندگی را در غزه نابود کرده که این بخش‌ها عبارتند از بخش مسکن و خانه، بخش خدمات و شهرداری‌ها، بخش تجاری، بخش صنعتی، بخش دولتی، بخش کشاورزی، بخش بهداشت، بخش آموزشی، بخش رسانه، بخش تفریح و هتل‌ها، بخش ارتباطات و اینترنت، بخش حمل و نقل و بخش برق. در این بخش‌ها ده‌ها هزار نفر شغل و تجارت خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قربانی بهبود روابط کابل اسلام آباد شده ایم
  • برنامه عمران ملل متحد: بازسازی غزه ۸۰ سال طول می‌کشد
  • هشدار مدیریت بحران کرمانشاه در پی تشدید سامانه بارشی
  • هشدار مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید بارش‌ها در کرمانشاه
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • ادامه واکنش‌های جهانی علیه حمله داعش به نمازگزاران در هرات
  • داعش مسئولیت حمله به نمازگزاران شیعه در هرات را پذیرفت
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • عوامل حمله تروریستی در هرات شناسایی و مجازات شوند
  • عوامل کشتار نمازگزاران در هرات شناسایی و مجازات شوند